„Verde pentru Biciclete” organizează o nouă pedalare în natură, recomandată celor antrenați....

„Verde pentru Biciclete” organizează o nouă pedalare în natură, recomandată celor antrenați. Care este traseul

0
DISTRIBUIȚI
tura ciclista banateana
Se organizează cea de-a treia tură ciclistă bănățeană.

Bicicliștii cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună sunt așteptați să participe, la mijlocul acestei luni, la cea de-a treia tură ciclistă bănățeană organizată de „Verde pentru Biciclete” în acest an. Acțiunea are loc sâmbătă, 13 august, iar lungimea traseului este de aproximativ 60 de kilometri, care vor fi parcurși în șase ore și jumătate. Tocmai de aceea, pedalarea nu este adresată celor care n-au mai făcut mișcare demult.

Care este traseul

Locul de întâlnire este stația de autobuz din fața AEM, la ora 08.00.


De la ora 08.30, se pornește pe traseul AEM – Urseni – Lunca Timișului – Pădure Șag – Lunca Timișului – Flonta în Giroc oprire finală. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare, precum şi de realimentare cu apă şi mâncare. Tura va fi una cu grad de dificultate mediu spre avansat, dată fiind distanța.

Traseul este accesibil doar bicicletelor de tip cross country și mountainbike corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. De asemenea, participanții sunt rugați să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.

Această tură bănățeană este a treia dintr-o serie de șase care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei „Verde pentru Biciclete”. „Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă”, au transmis reprezentanții asociației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.