Potenţialul turistic şi economic al judeţului Timiş, promovat în Serbia de camera...

Potenţialul turistic şi economic al judeţului Timiş, promovat în Serbia de camera de comerţ. Ce târg internaţional a avut loc

0
DISTRIBUIȚI
seminar inocoop
Firme din Timiş au participat la târgul de inovaţii din Serbia.

Şase firme timişene au avut posibilitatea de a-şi prezenta produsele şi serviciile chiar şi peste hotare. Acestea au făcut parte din delegaţia de afaceri a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş care a participat la Zrenjanin (Serbia), în perioada 25 – 27 august, la cea de-a XVII-a ediţie a Târgului de Inovaţii, Cooperare şi Antreprenoriat INOCOOP. Evenimentul se adresează producătorilor din toate domeniile de activitate şi are ca obiectiv principal promovarea producţiei profitabile, a inovaţiilor şi cooperării, dezvoltarea antreprenoriatului cât şi dezvoltarea interregională şi transfrontalieră.

3.000 de persoane au vizitat INOCOOP

Firmele timişene prezente la manifestarea expoziţională au ca domenii de activitate: cercetare aplicativă în domeniul sudurii şi încercărilor de materiale; cercetare-dezvoltare în agricultură / obținerea de soiuri și hibrizi cu potențial de producție superior; proiectare și arhitectură;  servicii turistice integrate; gestionare centru de agrement; agenție de publicitate.


După deschiderea oficială a expoziţiei, a avut loc şi un seminar de prezentare a potenţialului economic şi turistic pe care judeţul Timiş îl are, iar apoi firmele timişene participante şi-au prezentat obiectivul de activitate şi interesul de afaceri pe piaţa din Serbia.

Printre cei care au participat la seminar s-a numărat şi vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Serbiei, care a reiterat dorinţa de consolidare şi promovare a relaţiilor de colaborare dintre cele două ţări. „Anul acesta am organizat cea de-a 17-a ediție a târgului INOCOOP. Sunt 250 de firme prezente, în cele peste 80 de standuri. Datorită faptului că numărul de standuri se mărește de la an la an, la fel și cel al expozanților, putem spune că evenimentul este unul de succes, lucru care nu poate decât să ne bucure. Târgul este unul internațional și, ca de obicei, avem expozanți din străinătate. Aș dori să menționez în primul rând firmele din România, mai exact din județele Timiș și Caraș-Severin”, a declarat Diniku Vojin, reprezentant al Camerei de Comerţ din Zrenjanin.

Nu doar numărul expozanților a crescut față de ediția precedentă a evenimentului, ci și cel al vizitatorilor, care a ajuns în acest an la peste 3.000 de persoane. Târgul este organizat de Camera Regională Economică Zrenjanin, Asociația Generală a Întreprinzătorilor din Zrenjanin şi Centrul Turistic al Oraşului Zrenjanin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.