Spitalele din Timiş primesc mai mulţi bani pentru programele naţionale de sănătate....

Spitalele din Timiş primesc mai mulţi bani pentru programele naţionale de sănătate. Cu cât a fost suplimentat bugetul

0
DISTRIBUIȚI

spital (1)

Spitalele din judeţul Timiş primesc bani în plus pentru derularea programelor naţionale de sănătate. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş anunţă că bugetul a fost suplimentat cu peste zece milioane lei. „Sperăm, astfel, că asiguraţii noştri vor beneficia fără întrerupere de serviciile medicale de care au nevoie”, transmit reprezentanţii instituţiei.

Pentru ce programe se alocă mai mulţi bani

CJAS Timiş informează că au fost alocate sume de bani în plus pentru nouă programe naţionale desfăşurate în cele mai mari unităţi medicale din judeţul nostru. Cele mai mari fonduri le-au primit Spitalul Municipal Timişoara şi Spitalul Oncohelp, aproape opt milioane lei, pentru programele de oncologie şi de radioterapie a bolnavilor cu cancer.

De asemenea, pentru programul naţional de tratament al hemofiliei şi talasemiei s-au alocat 822.000 lei, pentru Centrul Medical „Cristian Şerban” din Buziaş, Spitalul Municipal Timişoara şi Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”, iar pentru programul naţional de boli cardiovasculare, desfăşurat de Institutul de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde, 760.000 lei.

Totodată, Spitalul Municipal Timişoara şi Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” au primi 338.000 lei pentru programul naţional de boli rare, iar Spitalul Judeţean Timişoara – 360.000 lei pentru programul de boli neurologice-scleroză multiplă.


CJAS Timiş a mai alocat şi 65.000 lei pentru programul naţional al surdităţii, desfăşurat prin Spitalul Municipal Timişoara, Institutul de Boli Cardiovasculare a mai primit 25.000 lei pentru programul de radiologie intervenţională, iar Spitalul Judeţean Timişoara – 1.670 lei pentru subprogramul de tratament al hidrocefaliei congenitale sau dobândite la copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.