Acțiune inedită la Timișoara: paradă a pălăriilor în Piața Operei, la care...

Acțiune inedită la Timișoara: paradă a pălăriilor în Piața Operei, la care sunt invitați să participe și locuitorii din oraș. Când are loc și ce premii vor fi oferite

0
DISTRIBUIȚI
palarie
La Timișoara va fi organizată o paradă a pălăriilor

Acțiune inedită organizată la Timișoara de Asociația Femeilor Antreprenor din România. Astfel, în data de 14 octombrie, de la ora 16.00, în centrul orașului va avea loc acțiunea „Parada Pălăriilor„, la care sunt invitați să participe și locuitorii din Timișoara. La finalul evenimentului, vor fi oferite premii pentru cea mai frumoasă pălărie de damă, respectiv de bărbați.

„Parada Pălăriilor va fi o promenadă, o plimbare în centrul Timișoarei pornind de la operă spre catedrală și înapoi. Înainte de paradă, va fi un moment în care le vom ura un bun venit celor prezenți, iar câteva persoane vor lua cuvântul pentru a vorbi despre semnificația pălăriei, istoria pălăriei, rolul ei ca atribut social, ca eleganță.


Se va face promenada pe fond muzical și vom încerca să-i premiem pe cei care vor veni cu pălăriile cele mai frumoase”, a explicat, astăzi, Rodica Șuba, președintele Asociației Femeilor Antreprenor din România.

Printre cei care vor fi prezenți la acțiunea inedită se numără și o lugojeancă ce realizează pălării din materiale neconvenționale, care vor fi purtate de mai multe femei din acest oraș. „Evenimentul este unul de manifestare a bucuriei pentru reușita Timișoarei de a fi desemnată Capitală Culturală Europeană în anul 2021, pe care o considerăm a tuturor timișorenilor, prin cei care au muncit efectiv pentru asta”, a mai precizat Rodica Șuba.

Potrivit reprezentanților Asociației Femeilor Antreprenor din România, în perioada 14 – 15 octombrie, la Timișoara va avea loc și Conferința Națională Anuală a Coaliției Femeilor de Afaceri, la care participă aproximativ 50 de antreprenoare din întreaga țară. De asemenea, în data de 4 noiembrie, asociația va organiza cea de-a 18-a ediție a Balului Speranței, la DAF Junior, în cadrul căruia se strâng bani pentru realizarea unui centru de bătrâni cu 50 de locuri, la Giroc. Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ două milioane de euro, dar Rodica Șuba speră să reușească să primească finanțare și de la Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.