Avocații din Timișoara au înființat un… cor. Vezi când are loc primul...

Avocații din Timișoara au înființat un… cor. Vezi când are loc primul concert

0
DISTRIBUIȚI

avocati-2

În Timișoara se va constitui primul cor al avocaților, grup care urmează să se implice în strângerea de fonduri pentru proiecte caritabile, de săptămâna viitoare.

Corul va debuta cu un Concert de Crăciun organizat în parteneriat cu Fundatia United Way Romania iar în prezent caută să își întregească echipa.


„Avocații interesați, copiii, nepoții sau finii acestora sunt așteptați la întâlnirea de formare a grupului vocal din data de 24 octombrie, la sediul Facultății de Drept, în amfiteatrul A1, ora 18.30. Pentru a face parte din cor primează dorința de a cânta – abilitățile vocale fiind perfectibile prin exercițiu. La întâlnirea de formare a grupului vom cânta împreună, începătorii fiind susținuți de persoane cu experiență. De asemenea, dorim ca acest demers să fie unul deopotrivă plăcut pentru membrii corului și public, precum și un prilej de coeziune socială a avocaților, în cauze caritabile” a declarat inițiatorul corului, avocatul Paul-Filip Ciucur.

Avocații cred că prin muzică pot fi depășite vârsta, statutul social și toate barierele care stau în calea legării unor relații umane frumoase și sincere.

Donațiile colectate cu ocazia debutului de Crăciun urmează să fie direcționate prin intermediul  Fundației United Way Romania către copiii nevoiași. Inițiativa formării corului și a proiectului concertului de Crăciun sunt sprijinite de Baroul Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.