Doi români dați în urmărire, depistați de polițiștii de frontieră la granița...

Doi români dați în urmărire, depistați de polițiștii de frontieră la granița de vest. Pentru ce erau căutați de autorități

0
DISTRIBUIȚI

inaugurare autostrada nadlac vama (25)

Polițiștii de frontieră arădeni au depistat în această săptămână doi cetățeni români pe numele cărora erau emise, de către autoritățile austriece și române, un mandat european de arestare, respectiv un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Primul a fost identificat marți seara, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, când cetățeanul român Vasile M., în vârstă de 23 de ani, din județul Galați s-a prezentat pentru a ieși din țară.


În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile austriece, un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Ieri, în jurul orei 5.00 la același Punct de Trecere a Frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităților la frontieră, cetățeanul român Dănuț O., în vârstă de 24 de ani, din județul Vâlcea. Cu ocazia realizării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele lui Dănuț O. era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni de act sexual cu o minoră. Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 6 luni cu închisoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.