Inventatorul timişorean Remi Rădulescu, independent în cursa pentru un loc de deputat....

Inventatorul timişorean Remi Rădulescu, independent în cursa pentru un loc de deputat. Ce proiecte va susține în Parlament

2
DISTRIBUIȚI

remi radulescu3

Cu mari speranţe pentru mai binele timişorenilor și multă dorință de a crea proiecte pentru susținerea cercetării ca modalitate de dezvoltare a ţării – aşa intră în cursa pentru un loc în Camera Deputaţilor inventatorul timişorean, Remi Rădulescu.

Acesta a explicat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că „am fost membru ALDE, sunt liberal în cuget şi simţiri, nu îmi e ruşine să spun acest lucru, dar am renunţat la partid pentru că nu am putut să diger animozităţile şi turbulenţele dintr-un partid politic şi am sperat că independent pot să mă reprezint mai bine ca şi candidat independent în Parlamentul României şi în Camera Deputaţilor pentru că voi promova proiectele mele.


Eu nu am să le spun timişorenilor şi timişenilor că voi face, eu am făcut. Şi cu aceste proiecte voi merge înainte şi în Parlament folosindu-mă şi de factorul politic. De aceea am hotărât să candidez independent. (…) Mă voi axa mult pe proiecte în legătură cu inventica și cu inovația și cu Legea Cercetării pentru că nu am să pot să fiu de acord niciodată ca România în anul 2016 să aibă un procent de cercetare de doar 0,39% din PIB”.

Remi Rădulescu este născut în localitatea timișeană Cliciova. A făcut liceul în Timişoara şi Politehnica în Cluj Napoca. În 1990 a fondat o societate comercială în domeniul instalaţiilor termo-sanitare şi din 2002 construieşte panouri solare. În ultimul deceniu a participat la 30 de saloane de invenții, unde a obţinut 64 de premii naționale și internaționale. Inventatorul timișorean a participat de șapte ori la Salonul de invenții de la Generva și a primit 16 premii, cinci medalii de aur, trei de bronz şi opt premii speciale. În 2015 a fondat Societatea Inventatorilor din Banat. Rădulescu a subliniat că în țări precum Germania sau Franța se investește de 150 de ori mai mult în cercetare.

2 COMENTARII

  1. In sfarsit un candidat onest, un intelectual, LIBERAL ADEVARAT care ne-a reprentat cu cinste in tara si strainatate prin inventiile sale premiate! Bafta dl.Remi Rudulescu!

  2. Iar folosim ”ca și candidat” în loc de ” ca un candidat”? Puțin respect pentru limba română, stimați jurnaliști, nu ne mai asasinați urechile cu aliterații. De la politicieni nu avem pretenții, de la jurnaliști da!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.