Zeci de permise de conducere, reținute de polițiștii din Timiș în weekend....

Zeci de permise de conducere, reținute de polițiștii din Timiș în weekend. Vezi pentru ce s-au dat cele mai multe amenzi

0
DISTRIBUIȚI

politia rutiera razie 6

În weekend-ul recent încheiat, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând nu mai puțin de 387 sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 164 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 31 de permise de conducere.

În perioada 4 – 6 noiembrie, poliţiştii rutieri au ieșit pe străzi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au întocmit 11 dosare penale şi au aplicat 387 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 164 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 58 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 31 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric, limitelor legale de viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului.


De asemenea, au fost retrase 18 de certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.