A murit jurnalistul timișorean Ionuț Groza

A murit jurnalistul timișorean Ionuț Groza

0
DISTRIBUIȚI

ionut-groza-at-tvrtimisoara_00778100

Ionuţ Groza, binecunoscut bănățenilor, și nu numai, datorită prezenței pe micile ecrane, a decedat, transmite tvr.ro.

Groza a absolvit Universitatea de Vest Timişoara, secţia Jurnalism, în 1998. A început să facă radio şi televiziune în 1993 ca redactor la posturile locale din Deva, iar după un an modera la Radio Timişoara.

Ulterior, Ionuţ a decis să facă pasul către televiziune.

„Am început să lucrez în presă în perioada romantică a jurnalismului românesc, imediat după ‘90. Am gustat din ‘gloria’ aţâţătoare a unui radio local, în care toţi făceau muncă de pionierat.


Am descoperit mai apoi Radio Timişoara, unde am început să învăţ serios cu ce se mănâncă meseria… Până la Televiziune a fost o jumătate de pas, mai ales că, în acele vremuri, Radioul şi Televiziunea împărţeau încă aceeaşi haină. Radioul a fost prima iubire, dar televiziunea mi-a adus maturizarea profesională”, povestea el.

A realizat la TVR Timișoara reportaje, filme documentare şi anchete. A prezentat, moderat şi produs diverse emisiuni de actualitate, a realizat duplex-uri în Telejurnalele Televiziunii Române, din teren, de la evenimente speciale din ţară şi din străinătate.

A fost prezentatorul emisiunilor Tribunalul Adolescenţilor şi Românii de lângă noi.

Din 1995 a prezentat Telejurnalele regionale TVR Timişoara.

Ştirile sunt porţia noastră zilnică de realitate imediată, cu toate aromele pe care le împrăştie în jur… dulci, amare ori derutante. Este, de multe ori, o provocare să le decantez cu sinceritate, dar şi o onoare să vi le prezint nealterate, mărturisea Ionuţ.

Dumnezeu să îl odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.