Sesiune de înregistrări cu public alături de timişorenii de la Melting Dice...

Sesiune de înregistrări cu public alături de timişorenii de la Melting Dice VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Melting Dice îşi invită fanii la o sesiune de înregistrări cu public
Formaţia Melting Dice îşi invită fanii la o sesiune de înregistrări cu public

Melomanii timişoreni au parte de un eveniment deosebit pus la cale de rockerii de la Melting Dice, în cadrul căreia toţi cei interesaţi vor avea parte de o repetiţie cu public şi o sesiune de înrregistrări, sub genericul How it s made.

Evenimentul va avea loc sâmbătă 12 noiembrie, de la ora 12.00, la Ambasada.  „Ne-am gândit că ar fi fain să ne vedem. Și nu ca de obicei la concerte, ci mai cu timp, mai așezat. Așa că vă dăm întâlnire pe zi, într-o sâmbătă, la Ambasada, să vedeți procesul de producție din cadrul fabricii noastre.


Mai exact – în prima parte a zilei facem o repetiție cu public, iar în cea de-a doua o sesiune de înregistrări, tot cu public. Adică cu voi. Intrarea şi ieşirea sunt libere. Ideea este să ne cunoaştem, să povestim puţin despre muzică şi alte cele, să bem o bere împreună şi să facem şi nişte treabă dacă tot suntem acolo. Aşa că vom transforma sala de sus din Ambasada în sală de repetiţii/studio de înregistrări şi vă aşteptăm să ne urmărţti la lucru, să ne trageţi de mânecă sau să ne arătaţi voi cum se face. Puteţi să-i aduceţi şi pe cei mici, sunetul va fi pe căşti (numa’ aşa, să se audă clar când falseaza tobarul)“, au transmis membrii trupei.

Melting Dice a luat naştere în 2014 sub numele de Poşta Mare şi a susţinut concerte la festivaluri precum Rocker’s Challenge, Padina Fest, West Bike Week sau la semifinala GBOB România, având de asemenea și concerte de sine stătătoare la Timișoara (La Căpițe, Club Daos) și București. Începând din acest an, numele trupei a devenit Melting Dice, iar componenţa este: Bogdan Cotîrță (voce, chitară), Flavius Vutan (chitară), Daniel Șimon (bass) şi Sorin Ghiniță (tobe). Formaţia este prezentă cu piesa „Transcendent” şi pe compilaţia Made in TM, care a fost lansată oficial la sfârşitul săptămânii trecute, în cafeneaua D’arc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.