Spectacol impresionant de lumini şi recital primit cu aplauze furtunoase la aniversarea...

Spectacol impresionant de lumini şi recital primit cu aplauze furtunoase la aniversarea de 10 ani a trupei timişorene Sonatic FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2129462972">
Trupa Sonatic a susţinut un concert aniversar la împlinirea a zece ani de existenţă
Trupa Sonatic a susţinut un concert aniversar la împlinirea a zece ani de existenţă

Aniversarea unui deceniu de existenţă a formaţiei timişorene Sonatic a adunat duminică seara în incinta clubului Daos un public „dedicat“, care pe parcusrul unui recital interesant a avut parte de un spectacol pe cinste, presărat cu poveşti din istoria trupei şi bună dispoziţie.

Evenimentul a debutat cu un recital susţinut de tinerii de la All Friends Band, formaţie care va participa la finala naţională a concursului GBOB România, momentul având parte de aplauze sincere din partea celor prezenţi. Mai apoi, pe scenă s-au perindat o serie de foşti şi actuali membri ai trupei care a debutat în data de 24 noiembrie 2006 la Casa Tineretului, la un bal al Facultății de Chimie. Printre piesele care s-au regăsit în playlist s-au numărat şi momentele de folk de început, dar şi cele de rock „zbuciumat“ în care se regăseşte trupa la ora actuală, melodiile cântate aici fiind cele care se regăsesc pe cele două materiale discografice editate de Sonatic.

Spectacolul a beneficiat de un impresionant show de lumini, care la un moment dat a fost mult prea puternic pentru această locaţie. Şi asta pentru că unele spoturi nu au fost calibrate aşa cum se cuvine, fiind îndreptate direct în ochii unor spectatori. Din păcate, numărul celor care au participat la această aniversare a fost sub aşteptări, dar spectacolul pus în scenă de cei de la Sonatic a mers la sufletul celor aflaţi în Daos, iar aplauzele sincere de la final au demonstrat că muzica formaţiei are „lipici“ în rândul fanilor. „A fost un spectacol deosebit, în care am simţit că publicul a fost alături de noi, fapt pentru care ţinem să le mulţumim în mod special celor care au fost alături de noi la aniversare“, ne-a declarat solistul trupei, Bogdan Racz.

Foto: Facebook/Sonatic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.