Şeful PSD Timiş despre campania PNL cu miniştri tehnocraţi: „Fente dinastea electorale,...

Şeful PSD Timiş despre campania PNL cu miniştri tehnocraţi: „Fente dinastea electorale, în care dintr-o dată facem lucruri care nu s-au mai făcut, sunt promisiuni deşarte” VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

sorin-grindeanu-la-pressalert-live-1

PNL merita să piardă la alegerile locale şi povestea se va repeta şi la alegerile din iarna acestui an – aceasta este previziunea făcută de preşedintele PSD Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu, care a fost invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE.

„Eu nu cred că a fost un rezultat slab. De fiecare dată iei rezultatele şi procentele pe care le meriţi. PNL a meritat să ia bătaie, electoral vorbind, în primăvară. Ăsta e un fapt. Niciodată nu poţi să te duci să îţi baţi joc de cetăţeni în nicio zonă din ţara asta, să faci orice crezi tu că e posibil, dar bătându-ţi joc de oameni şi să continui să crezi că zona aia e de stânga sau de dreapta şi o să continue să fie de stânga sau de dreapta dintr-o anumită inerţie din ultimii 25 de ani. Bineînţeles că îmi doresc şi sunt sigur că vor repeta succesul din primăvară asta îmi doresc eu şi cu colegii mei să facem”, a declarat preşedintele PSD Timiş, care susţine că joacă cu demisia pe masă în jocul electoral, dacă formaţiunea pe care o conduce nu câştigă alegerile în judeţ.

Acesta a comentat şi despre prestaţia actualului guvern, condus de Dacian Cioloş, menţionând că promisiunile legate de realizarea centurii se fac acum în plină campanie electorală, dar că termenele de realizare a investiţiei nu sunt schimbate faţă de anunţurile făcute înainte de perioada electorală.

„Noi nu am făcut lucrurile astea în campanie să ne aruncăm şi dă aducem pe aici tot felul de miniştri, nici nu îi ştiu pe toţi, că s-au tot schimbat în ultimul an, să arate cât sunt de aproape de PNL şi cum deodată s-a deschis cutia Pandorei pentru Timişoara.


Am evitat să răspund la lucrurile alea, deşi au fost şi sunt pure promisiuni electorale. Nu s-a schimbat absolut nimic. Acelaşi guvern e de un an. Dar de ce nu a venit domnul de la Ministerul Transporturilor de acum un an să ne povestească de aceste chestiuni legate de centură? De acum un an e Cioloş cu guvernul lui, nu de acum o lună. Şi cred că aţi avut discuţii cu reprezentanţii DRDP, erau lucruri stabilite din timp. Fente dinastea electorale în care dintr-o dată facem lucruri care nu s-au mai făcut sunt promisiuni deşarte. De asta vă spuneam că nu intru în această spirală şi nu am intrat pe parcursul acestei campanii”, a comentat Grindeanu.

Invitatul a amintit şi că actualul guvern nu a lansat ghidurile de aplicare pentru programe importante finanţate cu fonduri europene cum sunt cele pe infrastructură sau pe sănătate. Revenind la subiectul alagerilor, preşedintele CJ Timiş a promis că nu va accepta un post în viitorul guvern, dorin să rămână aici în următorii patru ani, pentru a munci în folosul timişeniolor care i-au acordat încrederea lor prin vot.

3 COMENTARII

  1. dar de promisiunile voastre ai uitat domnule grindeanu, cu centura, cu spitalul regional si mai ales ca vistor ponta a spus ca va demisiona daca nu construieste autostrada brasov-comarnic, dar a ajuns pe centura istoriei. Nu uita domnule grindeanu ca psd a condus cj si in ultimii patru ani si sau pierdut bani(chiar dumneata ai recunoscut), deasemenea trebuie sa recunoastem ca pe la investitii nu prea ati lucrat ca si guvern, asa ca mai bine lasatine cu gargare de acest gen, priviti va rog in ograda dvs ce fel de persoane au candidat si candideaza, priviti ce fel de persoane sunt in partid linga dvs, ce comportament au in societate , de ce mai acceptati asemenea persoane in anturaj

    • In doar 3 ani, PSD a facut din Romania tara cu cea mai mare crestere din UE, a redus TVA general la 19%, a scazut taxele pe munca, a marit salariile bugetariilor si salariu minim, a dublat alocatiile, a asigurat independenta energetica fata de rusi, a redus preturile la medicamente si alimente. Sa nu uitam, a demascat jaful patronat de PDL.

  2. Daca PSD nu a făcut investiții atunci cine?Uitati-va in toate comunele din județ.Numai cine nu a avut proiecte nu a făcut nimic.Sunt o mulțime de localități care au realizat si canalizarea si asfaltarea tuturor străzilor,investiții de câteva milioane de euro fiecare.Cat despre ce face Cioloș?Nimic.Exista proiecte depuse pe fonduri europene de acum un an si nu sunt încă evaluate sa poată fi semnate contractele de finanțare.Vi se pare normal?Si vorbind de Timișoara,firma de casa a primarului Robu a blocat proiectul de 60 mi-l euro al Cjt.Cred ca chiar atunci cand ii puneau Mercedesul la dispoziție lui Robu Retimul bloca proiectul cu salubrizarea.Probabil ca aia a fost plata pentru ca sa accepte Robu marsavia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.