Bărbat arestat preventiv pentru tâlhărie calificată, complice încă în libertate. Vezi cum...

Bărbat arestat preventiv pentru tâlhărie calificată, complice încă în libertate. Vezi cum au furat mii de lei dintr-un bar

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii bănățeni efectuează cercetări față de doi bărbați, bănuiți că au sustras o sumă mare de bani dintr-un restaurant din Oravița. Unul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin, iar față de cel de-al doilea se efectuează demersuri în vederea identificării întrucât de sustrage urmăririi penale.

„La data de 22 ianuarie, în jurul orei 08.30, poliţiştii din Oravița au fost sesizați cu privire la faptul că doi bărbați au sustras suma de 8.650 de lei dintr-un restaurant. În fapt, la data de 22 ianuarie, în jurul orei 4.00, intenționând să consume băuturi alcoolice, doi bărbați în vârstă de 21, respectiv 28 de ani, s-au deplasat la un restaurant de pe raza localității Oravița.


Deși localul era închis, cei doi au observat că barmana de serviciu era înăuntru. Pentru că aceasta ar fi refuzat să le deschidă, bănuiţii ar fi forțat ușa de acces iar sub amenințări cu acte de violență, i-au solicitat să le servească băuturi alcoolice. Profitând de neatenția barmanei, bărbatul de 21 de ani a sustras suma de 8650 de lei dintr-o cutie metalică aflată în interiorul pultului de servire, după care a părăsit localul. La scurt timp a fost urmat și de cel de-al doilea bărbat”, spune comunicatul IPJ Caraș-Severin

În urma activităților desfășurate, polițiștii l-au depistat pe bărbatul de 21 de ani, fiind recuperată o parte din suma sustrasă, respectiv 1.050 de lei. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar la data de 23 ianuarie a fost prezentat magistraţilor, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin.

În continuare se efectuează cercetări în vederea identificării și celui de-al doilea bărbat în vârstă de 28 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.