City-managerul Robert Kristof atenţionează Retim şi SDM să se ocupe de deszăpezire...

City-managerul Robert Kristof atenţionează Retim şi SDM să se ocupe de deszăpezire ca la carte în Timișoara: „Eu, fiind perfecționist ca și fire, am pretenția să fie totul OK”

0
DISTRIBUIȚI

În anul 2015, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, revenea dintr-o vacanţă în Dubai cu o factură de roaming de 3.200 de euro. Explicaţia acestuia? A supravegheat de la distanță procesul de deszăpezire din Timișoara, iar firma de telefonie mobilă nu l-a atenționat că a depășit un anumit plafon. În acest an, supravegherea operațiunilor de deszăpezire a fost plasată în sarcina city-managerului Robert Kristof şi se va face cu costuri mult mai mici.


Pretenţiile legate de munca firmelor sunt însă mari.

Acesta a informat pe Facebook că „am avut astăzi seara (n.r miercuri) întâlniri cu cele două firme care se ocupă de deszăpezire în Timișoara. În cadrul acestor întâlniri le-am spus să insiste mai mult în acțiunile de curățare a zăpezii, întrucât am fost nemulțumit de cum s-a lucrat pe câteva străzi din oraș. Eu fiind perfecționist ca și fire, am pretenția să fie totul OK, deși în marea majoritate a lor drumurile sunt curate acum. Tot în cadrul acestor întâlniri am insistat să acorde atenție sporită și străzilor secundare, întrucât și acestea sunt importante pentru a avea un trafic cât mai bun. Deși am fost multe ore astăzi prin oraș să verific starea drumurilor, nu pot ajunge peste tot. Am rugăminte ca în cazul în care sesizați probleme, să îmi spuneți strada”.

În ceea ce privește firmele care se ocupă de deszăpezire și zonele pe care le gestionează acestea, detalii puteți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.