EXCLUSIV Nicolae Robu către o tânără care l-a contrazis pe Facebook: „nulitate”,...

EXCLUSIV Nicolae Robu către o tânără care l-a contrazis pe Facebook: „nulitate”, „corul frustraţilor”, „parşivenie”

3
DISTRIBUIȚI

Schimb incredibil de replici între primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi o tânără din Timişoara. Recent edilul timişorean a postat pe Facebook un text în care facea analiza cauzelor care au dus la eşecul PNL în alegeri. Printre altele, Robu critica şi impunerea unor candidaţi de la nivel central pe lista PNL Timiş, dar şi pe listele filialelor din alte judeţe. Vizată direct de atacurile lui Robu era chiar Alina Gorghiu, fostă şefă a PNL, care a candidat pentru un post de senator în Timiş.

Drept reacţie la postarea lui Robu, tânăra Raluca Sorescu l-a atenţionat pe edil că el a fost unul din susţinătorii candidaţilor din afara judeţului Timiş, pledând că sunt mai buni decât oamenii din organizaţie. După ce mesajul tinerei a fost șters, schimbul de replici care a urmat s-a desfăşurat prin mesaje private.

„Domnişoara, există şi lucruri dincolo de universul dumneavoastră de cunoaştere”, i-a scris Robu tinerei. După ce aceasta l-a dojenit pentru că i-a şters comentariul, edilul a revenit cu un răspuns acid: „Nu-mi plac mesajele poluate, mai ales cele de la curajoşi sub pseudonim. Sunt în altă lume decât dumneavoastră, eu pot şi am demostrat-o. Dumneavoastră şi ceilalţi din corul frustraţilor – ridicol de mic cor – n-aveţi nimic de etalat”.


Atenţionarea tinerei ca nu este normal să o blocheze pe contul de Facebook şi mai apoi să îi dea lecţii de bună purtare prin mesaje private l-a făcut pe Robu să lase diplomaţia la o parte. „Chiar nu îţi e ruşine să dai lecţii sub pseudonim? Dacă ai avea mai multă minte, ți-ai da seama că știu cine ești. Nulitate ai fost, nulitate vei rămâne. Nulitate în profesie, nulitate în politică. Iar parșivenia care te caracterizează mă face să te disprețuiesc prea mult ca să îți mai dedic fie și o secundă. Deci, pe niciodată!”, a scris primarul.

 

 

 

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.