Concert de lansare a vinilulului Cargo: „Timişoara, e timpul să strigaţi… Hei!“

Concert de lansare a vinilulului Cargo: „Timişoara, e timpul să strigaţi… Hei!“

1
DISTRIBUIȚI
Concertul de lansare din Timişoara a dublului vinil Cargo va avea loc vineri 10 martie, la ora 22, la The Note Pub

Concertul de lansare în Timişoara a dublului vinil produs de formaţia Cargo în număr limitat, va avea loc vineri 10 martie, la ora 22.00, la The Note Pub.

Rockerii de la Cargo au lansat un dublu vinil cu înregistrări live din concertele trupei, într-un tiraj limitat de 250 de exemplare, evenimentul de lansare a acestui material desfăşurându-se în 25 ianuarie la Bucureşti, la Hard Rock Cafe. Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul este presat pe două viniluri, iar cele 250 de exemplare sunt înseriate, astfel încât fiecare fan va fi posesor al unui unicat. Conform informaţiilor oferite de membrii trupei, albumele cu numărul 1 şi 250 vor fi vândute la licitaţie, iar banii vor fi donaţi pentru victimele incendiului din Colectiv.

Vinilul cuprinde cântecele „Ziua Vrăjitoarelor”, „Nu pot trăi fără tine”, „Anarhia”, „Aproape de voi”, „Călare pe motoare”, „Spune-mi de ce”, „Clasa muncitoare”, „Doi paşi”, „Destin”, „Ielele”, „Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi „Spiritus Sanctus”.

„Ne bucurăm că ideea cu acest vinil a fost primită cu bucurie de fanii noştri.


Este primul nostru vinil cu înregistrări live, iar feedback-ul pe care îl avem din partea fanilor este unul extraordinar. Timişoara !!! e timpul să strigati Hei ! dacă sunteţi de-ai mei“, a spus Adi Bărar, liderul trupei Cargo.

În luna martie a anului trecut Cargo a lansat DVD-ul „Live la Arenele Romane“, ce conţine cele mai iubite piese din cariera trupei, interpretate live, în concertul „Noaptea Vrăjitoarelor”, susţinut la Arenele Romane în Bucuresţi, în 2014. În luna septembrie, a anului trecut Cargo a susţinut un concert în Piaţa Victoriei, în cadrul unui eveniment care a sărbătorit câştigărea titlului de Capitală Culturală Europeană 2021 pentru Timişoara. Dublul vinil al formaţiei Cargo costă 199,99 lei.

În cursul lunii ianuarie a acestui an, Adi Bărar, o figură legendară a rock-ului românesc, a împlinit 57 de ani. Adrian Armand Bărar s-a născut în 15 ianuarie la Timişoara şi este fondatorul trupei Cargo. Până în 2012, artistul a organizat nouă ediţii ale evenimentului „Jurnal de bord”, un concert special desfăşurat cu ocazia zilei sale de naştere, fiind singurul muzician din România care, în fiecare an, de ziua lui, în loc să aştepte felicitările fanilor, s-a întâlnit cu ei la o „cântare“.

Biletele pentru concertul de lansare a vinilului Cargo care va avea loc în 10 martie la The Note Pub costă 50 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.