O persoană a ajuns în stare GRAVĂ la spital, după ce a...

O persoană a ajuns în stare GRAVĂ la spital, după ce a fost CATAPULTATĂ într-o betonieră, în urma unui accident rutier. Cum s-a produs incidentul

0
DISTRIBUIȚI

După-amiază plină de incidente rutiere în Timiș. După ciocnirea din apropiere de Remetea Mare, un alt accident a avut loc pe DN 59A, între Timișoara și Jimbolia, pe raza localității Săcălaz, în urma căruia o persoană a fost transportată de urgență la spital.

Un camion cu remorcă, un tir și un autoturism marca Dacia Logan au fost implicate în coliziune, după ce șoferul în vârstă de 30 de ani care circula dinspre Timișoara înspre Jimbolia nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în automobil, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani.


Impactul a fost atât de puternic încât mașina Dacia Logan a fost aruncată într-o betonieră. În urma impactului, șoferul care a suferit politraumatisme a fost preluat de o ambulanță SMURD și transportat la spital. Din partea ISU Timiș s-a intervenit cu o autospecială și patru subofițeri.

„Un bărbat de 39 de ani a condus un autocamion pe DN 59A, dinspre Timișoara spre Jimbolia, iar la un moment dat nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul care se deplasa în aceeași direcție. În urma impactului, șoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit și transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporal din culpă”, a transmis Ancuța Morariu din partea IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.