Primarul din Banat căruia i-a fost incendiată în stil mafiot mașina de...

Primarul din Banat căruia i-a fost incendiată în stil mafiot mașina de lux și-a dat DEMISIA. La al câtelea mandat era

0
DISTRIBUIȚI
Ion Lala și-a dat demisia din funcția de primar al comunei Lăpușnicu Mare.

Un primar din vestul țării și-a dat, în această dimineață, demisia din funcție. Este vorba de Ion Lala, primarul comunei Lăpușnicu Mare, județul Caraș-Severin, a cărui mașină de lux a fost incendiată în stil mafiot, în urmă cu o săptămână, pe un drum național.

„Este adevărat, mi-am dat demisia.


Sunt primar din anul 2000, am acumulat suficienți ani și am și o problemă de sănătate. Ăsta e motivul. Nu are treabă cu faptul că mașina mi-a fost incendiată, am probleme de sănătate”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Ion Lala.

Ion Lala a câștigat în vara lui 2016 cel de-al cincilea mandat ca primar al comunei Lăpușnicu Mare. Începând cu data de 27 februarie, atribuțiile primarului vor fi preluate de viceprimarul Sorin Caius Barbeș.

Vă reamintim că Ion Lala a devenit celebru după ce a fost interceptat în dosarul DNA în timp ce discuta cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, cum să-i asigure voturile lui Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

În urmă cu doi ani, PRESSALERT.ro dezvăluia cum banii comunei Lăpușnicu Mare au fost „sifonaţi” prin intermediul unei firme al cărui acţionar în acte a fost, până în 2014, viceprimarul Gheorghe Ciocloda, dar care era controlată de primarul Ion Lala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.