Accident în lanț pe DN7, cu două autocamioane și o mașină. Vezi...

Accident în lanț pe DN7, cu două autocamioane și o mașină. Vezi cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că în această dimineață, în jurul orei 8.00, traficul rutier pe DN7 Lipova – Deva, este blocat, pe raza localităţii Petriş, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi două autotrenuri.

Conform aradon.ro, tamponarea s-a produs ca urmare a nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers față de autovehiculul din față. Conducătorul unui autoturism marca Opel se deplasa pe Drumul Național 7 și, în timp ce a încercat să efectueze un viraj la stânga pentru a intra pe Drumul Județean 707, spre Petriș, a fost lovit din spate de un autocamion care nu a păstrat distanța de siguranță în mers față de mașină.


După ce autocamionul a lovit autoturismul, un alt autocamion a intrat în spatele primului autocamion, cauza fiind tot din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers.

În urma tamponării în lanț polițiștii i-au sancționat contravențional pe șoferii celor două autocamioane cu câte 580 de lei și 3 puncte de penalizare pentru că nu au păstrat distanța de siguranță în mers față de autovehiculul din față. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.