Alţi zeci de migranţi, adulţi şi minori din două ţări, OPRIŢI la...

Alţi zeci de migranţi, adulţi şi minori din două ţări, OPRIŢI la graniţa de vest. Vezi câți ani are cel mai mic transfug

0
DISTRIBUIȚI

De mai bine de două săptămâni, zilnic, la graniţa de vest oamenii legii opresc zeci de migranţi care încearcă să ajungă în Occident, via România. Gardul construit de Ungaria la frontiera cu Serbia îi obliga pe aceştia să își încerce norocul în țara noastră.


În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Oraviţa – I.T.P.F Timişoara, au depistat 21 de cetăţeni din Irak şi Pakistan.

În cadrul unei noi acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră au oprit trei grupuri de migranţi ilegali în apropierea localităţilor Ticvaniu Mare, Comorâşte şi Mercina, la intervale diferite de timp. Persoanele străine au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră unde s-a stabilit că sunt cetăţeni pakistanezi şi irakieni, 16 adulţi cu vârste între 18 şi 46 de ani şi 5 minori, cu vârstele înter 4 şi 17 ani.

Persoanele în cauză au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun. Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentelor şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.