Britanicii de la Dub Pistols susţin un concert în cadrul Music Travel...

Britanicii de la Dub Pistols susţin un concert în cadrul Music Travel Festival VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Dub Pistols va susţine un concert în cadrul Music Travel Festival

Formaţia britanică Dub Pistols va susţine un concert în cadrul celei de-a treia ediţii a Music Travel Festival, eveniment ce va avea loc în perioada 23 – 25 iunie la Arena Aqua Sport din Timişoara.

Dub Pistols este o trupă britanică de muzică electronică, înființată în 1996 de către Barry Ashworth, cu un sound unic care exploatează mai toate influențele muzicale, de la sound-uri tradiționale, până la vibe-uri de raggae și hip-hop.


Până în prezent, trupa a lansat şase albume de studio și a contribuit la coloana sonoră a multor filme. De-a lungul carierei, formaţia a realizat o serie de remixuri ale unor piese deja consacrate precum „Dolphins Were Monkeys” (Ian Brown), „My Way” (Limp Bizkit), „Do It” (The Crystal Method) și „James Bond Theme” (Moby). Cel mai recent disc al trupei poartă numele de „Return of the Pistoleros”, iar pentru acest an trupa a anunţat un nou album de studio, al 7-lea, care poartă numele de The Crazy Diamonds.

Duo-ul britanic Sigma, răspunzător pentru unul din cele mai mari hituri ale ultimilor ani, „Nobody to love“, a fost primul headliner anunţat de organizatorii festivalului Music Travel, care se va desfăşura în Timişoara, în perioada 23 – 25 iunie la Arena Aqua Sport. Alături de Sigma, organizatorii au mai anunţat pentru acest an concerte cu Robin and the Backstabbers, Vama, Travka, Domino, The Mono Jacks și The Kryptonite Sparks.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.