FLAGRANT Mașină a Poliției fără girofar pornit, filmată în timp ce depășea...

FLAGRANT Mașină a Poliției fără girofar pornit, filmată în timp ce depășea pe linie dublă continuă

2
DISTRIBUIȚI

O mașină a Poliției a fost filmată de o cameră video amplasată pe un autotren depășind pe linie dublă continuă, în timp ce din față se apropie o altă mașină, scriu jurnaliștii de la aradon.ro.


Cititorul care a trimis imaginile a povestit că „O mașină de poliție marca VW Passat, număr de înmatriculare MAI 17930, (care NU ERA ÎN MISIUNE) aparținând Poliției din Săvârșin, județul Arad, a executat o depășire destul de riscantă atât pentru mine – că a trebuit să pun frână bruscă pe carosabil ud, dar și pentru autoturismul care venea din față și a trebuit și el să pună frână să-l lase pe prost să nu se omoare. Repet, mașina nu avea lumina sau semnalele acustice pornite. S-a întâmplat sâmbătă, 27.05.2017, ora 17:12”. Reprezentanții Poliției Arad au declarat că vor face verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

2 COMENTARII

  1. In fiecare zi vedem incalcari ale regulilor de circulatie facute de politie de la nepurtarea centurii de siguranta si vorbitul la telefon in timpul condusului la oprirea in locuri interzise sau intoarceri pe linia continua sau depasiri in zone nepermise. De demonstrat si de sanctionat e mai greu…pana nu devin legale sanctiunile pe baza de inregistrare video…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.