Primarul Timişoarei: „Pentru noi, prezența lui Sorin Grindeanu în funcția de prim-ministru...

Primarul Timişoarei: „Pentru noi, prezența lui Sorin Grindeanu în funcția de prim-ministru nu a însemnat nimic bun, să fie clar și evident, nici pentru țară”

1
DISTRIBUIȚI

Este pentru prima dată când o spune public: primarul Timişoarei, Nicolae Robu, se bucură că Sorin Grindeanu a fost schimbat de PSD din funcția de prim-ministru. Dacă la începutul crizei politice primarul Timișoarei și președintele PNL Timiș se mulțumea să declare că nu se amestecă în problemele interne ale PSD, acum, după ce guvernul Grindeanu a fost destituit de Parlament prin moțiune de cenzură, Nicolae Robu a făcut o serie de declarații dure pe acest subiect.

„S-au limitat cei de la PSD ca în permanenţă să spună că e vorba de orgoliile mele (n.r.


– primarul se referă la construirea sălii polivalente de 16.000 de locuri la Giroc). Care orgolii? Am eu ceva de câștigat? Eu lupt pentru Timișoara și pentru timișoreni. De ce în Cluj poate să existe sală polivalentă mare, de în Iaşi se construieşte o sală polivalentă mare, dar se construieşte în Iaşi, nu într-o comună de lângă Iaşi? De ce în Oradea se construieşte, de ce în Constanţa se construieşte, de ce există în atâtea şi atâtea alte orașe? În Craiova există, în București există și se va face încă una mare, deci eu cred că oricine s-a lămurit că de fapt am avut de-a face cu un boicot al proiectelor Timișoarei și ale timișorenilor și pentru așa ceva, chiar dacă nu ar mai fi vorba și de altele, dar este vorba și de altele, pentru noi, prezența lui Sorin Grindeanu în funcția de prim-ministru nu a însemnat nimic bun, să fie clar și evident nici pentru țară nu a însemnat nimic bun”, a spus Robu astăzi.

1 COMENTARIU

  1. Cat de mizerabil poti sa fi mai robule?! Ai inceput sala polivalenta de lângă baza 2 pe vremea când erai rector la Politehnica din bugetul Politehnicii, după care (fiind un administrator desavarsit), incapabil fiind ai preluat lucrarea la municipiu fara ca sa o termini nici in prezent. Adică noi Timișorenii trebuie să fim privați de o sală polivalenta pentru ca tu nu esti capabil să o faci si pentru asta nici altii sa nu o faca. Ma băiatule nu te duci tu primar la Bogsig la tine sursa ne lasi pe noi in pace. Apropo vad ai sa ne povestești cum ai ajuns tu mare profesor la UPT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.