Schimbări în CJ Timiș: motivele pentru care doi pesediști au renunțat la...

Schimbări în CJ Timiș: motivele pentru care doi pesediști au renunțat la mandate

0
DISTRIBUIȚI

Schimbări în Consiliul Judeţean Timiş, acolo unde doi aleşi judeţeni au renunţat la mandatele pe care le-au câştigat în vara anului 2016.


Schimbările au fost votate astăzi în plen. Consilierul PSD Victor Dumitraşcu a decis să renunţe la mandatul de consilier judeţean după ce a câştigat concursul pentru şefia Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş.

În proiectul privind vacantarea locului deţinut de Dumitraşcu se arată că „se impune vacantarea locului de consilier județean deținut de către acesta în cadrul Consiliului Județean Timiș și validarea mandatului de consilier judetean pentru membrul supleant aflat în lista PSD Timiș de la alegerile din iunie 2016 (…) Prin adresa nr. 10494/13.06.2017 înaintată de către Partidul Social Democrat, filiala Timiș, se solicită validarea mandatului de consilier județean al lui Străin Petru-Claudiu”. Locul vacantat de consilierul PSD Cătălin Sima din cauza unei incompatibilităţi cauzate de faptul că acesta ocupa un post la Garda Forestieră a fost ocupat de Adrian Romică Clain.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.