ASU Politehnica bate Șagul într-un nou test. ”Băieții în ghete” se întăresc...

ASU Politehnica bate Șagul într-un nou test. ”Băieții în ghete” se întăresc cu un nume de la Sepsi și mai bifează o despărțire UPDATE Încă o înregimentare confirmată

0
DISTRIBUIȚI

Antrenorul Bogdan Andone a avut azi sub comandă opt jucători cu statut de trialiști în amicalul cu divizionara a patra Timișul Șag. Oaspeții de pe ”Știința” au deschis scorul, dar au cedat în cele din urmă cu 5-2. ASU Politehnica va avea în sezonul următor încă un jucător cu experiență mare în B. E vorba de aripa stângă Ionuț Plămadă, care s-a despărțit de Sepsi Sf. Gheorghe.

ASU Poli continuă deocamdată să testeze ”la greu”. Din seria amplă de jucători în probe astăzi au rămas opt. Nu a mai fost prezent veteranul Alin Crișanov, în schimb, au fost ”revăzuți” Denis Băban și Patrick Niță. Tineri care au făcut parte din lotul ”Băieților în ghete” în turul campionatului trecut pentru ca în primăvară să evolueze la Mama Mia.

Șagul a deschis oarecum surprinzător scorul în meciul disputat ”normal”, cu două reprize de 45 după ce în testele anterioare ASU Poli a jucat câte trei reprize de 30. Radovan, atacant văzut și de Ripensia, a marcat în minutul 13. Vucea a egalat pentu alb-violeți după o jumătate de oră de la start iar la pauză ASU Poli conducea ccu 3-1 în urma reușitei lui Giuricici (min. 33) și a golului de la distanță înscris de jucătorul Lugojului, Lazea. Un moment neplăcut s-a petrecut cu șapte minute înainte de pauză, când Costescu și Taub s-au ciondănit și au fost eliminați. Partea a doua s-a reluat de la 11 contra 11 și a avut mai puține reușite, ceea ce l-a nemulțumit pe Bogdan Andone. Acesta l-a utilizat pe Neamțu într-o poziție neobișnuită, fundaș stânga într-un sistem 4-1-4-1. Golul de 4-1 a fost contestat de Timișul. Niță a căzut în careu și Staicu (59) a punctat de la punctul cu var. Apoi, Chinde (78) a înscris frumos cu un șut din banda dreaptă pentru 5-1. Scorul final a fost stabilit cu șapte minute înainte de final de Costea, de la Șag, al cărui șut a fost deviat neobișnuit.

Pentru lotul actual urmează rezultatele finale ale analizei staff-ului, care va stabili până luni lotul din cantonamentul de la Săcele (11-22 iulie).

ASU Politehnica (antrenor Bogdan Andone)

Repriza 1: Gakos (Filip) – Gîț*, Coadă*, Mera, Taub – Birău, Lazea*, Giuricici – Ghinescu, Bădăuță, Vucea.

Repriza 2: Fișteag* (Gârlea) – Bîte, Gălan, Turda*, Neamțu – M. Stancu – Chinde*, Băban*, Ignea, Niță* – Staicu.

*jucători în probe

Timișul Șag: Toma – Robotă, Al. Marincu, Foldi, Tutunaru, Costescu, Crișan, Ad. Marincu, Costea, Iorgovan. Au mai intrat: Seculin, Mărgineanțu, Goia, Palade. Antrenor: Adrian Ianoșev.

Semnează Plămadă, pleacă Telescu

Antrenorul Bogdan Andone a fost parțial nemulțumit azi de lipsa de imaginație a elevilor săi în mai multe situații.


”A fost un antrenament, s-a resimțit oboseala acumulată în ultimele săptămâni cu două antrenamente zilnice. S-a văzut în ritmul echipei, dar e inadmisibil să primești două goluri cu o echipă de Liga a IV-a. Mai avem nevoie să ne punem la punct atât în atac cât și în defensivă. Avem mare nevoie de cei trei-patru jucători cu care să ne întărim. Până luni sper să creionăm lotul pentru cantonament. Voi analiza în acest weekend și în funcție de ce discuții voi avea și cu alți jucători”, a declarat Bogdan Andone.

Tehnicianul se bucură de revenirea lui Radu Motreanu, împrumutat de la ACS Poli, cât și de sosirea lui Ionuț Plămadă, care a fost prezent pe marginea terenului. Jucătorul de bandă stângă a activat la Sepsi are aproape o sută de meciuri în B și e liber de contract după ce echipa din Sf. Gheorghe a promovat în Liga I. Jucătorul de 27 de ani a marcat două goluri în 20 de apariții în ediția 2016-17 a B-ului. În schimb, timișorenii nu vor mai conta pe Laurențiu Telescu, fundașul central a ales să plece.

”O veste foarte bună pentru că suferim la capitolul juniori. Radu a jucat cel mai mult, sper să o facă la fel și chiar mai bine în noul sezon. Îmi doresc să se întoarcă și Sorescu. Totul e în funcție de testul de azi ale danezilor. Telescu m-a sunat că are alte planuri, el și-a dorit asta, nu ținem pe nimeni cu forța… A sosit Ionuț Plămadă, un jucător de atac de care avem nevoie, intră de azi în programul echipei. E în urmă cu pregătirea, dar cu siguranță ne va ajuta. Urmează să și semneze contractul în cursul zilei”, a conchis Andone.

UPDATE După jocul de azi ASU Poli a ajuns la un acord cu Cristian Florin Lazea (23 de ani). Mijlocașul a evoluat în sezonul trecut pentru CSM Lugoj.

UPDATE 2 Ionuț Plămadă a semnat și el în această după masă un contract, devenind astfel a patra achiziție a verii pentru ASU Politehnica

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.