Tânără însărcinată, plângere împotriva polițiștilor după ce a leșinat în timp ce...

Tânără însărcinată, plângere împotriva polițiștilor după ce a leșinat în timp ce primea o amendă. De ce îi acuză

0
DISTRIBUIȚI

O tânără în vârstă de 26 de ani a depus o plângere împotriva poliţiştilor care au oprit-o în trafic şi îi acuză că au umilit-o, în faţa postului de poliţie. Femeia, gravidă în luna a cincea, susţine că deşi i s-a făcut rău în timp ce poliţiştii o amendau, aceştia au luat-o „la mişto”. În final, ea a fost adusă la spital cu o ambulanţă.

Totul s-a petrecut în faţa postului de poliţie din Crişcior, judeţul Hunedoara. Roxana Lavinia Tudor, o tânără de 26 de ani, din localitate, însărcinată în luna a cincea, a fost oprită în trafic în timp ce se afla la volanul maşinii. Femeia susţine că a trecut prin momente cumplite, după ce, deşi i s-a făcut rău în faţa poliţiştilor, aceştia au ignorat-o şi chiar au umilit-o. În final, a relatat Roxana Lavinia, a fost luată cu o ambulanţă şi trasportată la spital, după ce a avut un atac de panică. Tânăra a depus o plângere penală împotriva poliţiştilor.

„Am fost oprită cu maşina în faţa postului de poliţie din Crişcior, de doi domni poliţişti. Afară era o căldură groaznică. I-am dat actele domnului poliţist, care m-a tras pe dreapta în parcare. A venit după zece minute la mine la masină, fără să îmi mai dea vreun act, şi mi-a sus că nu mai am revizie. Mi-am cerut scuze şi l-am rugat să îşi facă datoria, dacă dânsul vrea să îmi ia talonul, dar să nu mă mai ţină acolo, în soare căci mi se făcuse rău. L-am sunat apoi pe prietenul meu, pentru că starea mea era din ce în ce mai rea. Poliţiştii mi-au luat toate actele şi au intrat în postul de poliţie, eu neavând voie să ies din maşină, cu toate că plângeam şi îi rugam să mă lase măcar să plec acasă.


M-au ţinut acolo minim o oră. I-am dat cheile de la maşină prietenului meu şi l-am trimis la uşa postuui să îi roage pe poliţişti să-mi dea măcar buletinul, pentru că aveam nevoie de el, la medic, şi să mă lase să plec. La care, ce credeţi? Gest demn de un domn poliţist, acest minunat domn Sever a ieşit si a aruncat cu cheile după noi, foarte agitat, iar când i-am zis că sunt gravidă şi că mi-e foarte rău, ce credeţi că a răspuns: «Ce să-ți fac? Ceasul rău». Mi-a adus apoi permisul şi buletinul”, a declarat tânăra pentru adevarul.ro.

Luată cu salvarea din faţa Poliţiei Femeia însăcinată a susţinut că a avut un atac de panică în faţa postului de poliţie, din cauza modului în care a fost tratată, iar în cele din urmă a fost transportată la spital. „Între timp a venit salvarea, iar când au văzut-o, poliţiştii s-au închis în post. Mie îmi amorţiseră buzele, mâinile, am leşinat, mi s-a întărit burta, domnii stăteau şi se uitau la noi şi ii spuneau prietenului meu «Lasă că nu pățește nimic». Acum mă întreb, suntem oameni sau animale, să ne purtăm în aşa hal? Nu-mi ajunge cât am tras şi am chinuit, ajung să leşin în faţa postului de poliţie şi domnul poliţist sa arunce cu cheile după mine şi sa mă ia la mişto în halul ăsta? Îi rugam plângând să mă lase sa plec, dar ei au stat bine mersi în post o oră şi eu în căldură, în maşină. Nu m-au băgat în seamă nici măcar când au vazut că mi s-a făcut rău”, spune Roxana.

Roxana Tudor a depus o plângere împotriva poliţiştilor din Crişcior. Mărturia sa este contrazisă de poliţistul Sevel Veclineţ, care susţine că a vorbit frumos cu ea, fără să o jignească, şi că tânăra nu a vrut să semneze procesul verbal. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara susţin că vor fi cercetate aspectele reclamate de tânăra însărcinată, dar menţionează că episodul la care aceasta a făcut referire, oprirea şi sancţionarea ei, nu a durat o oră, ci doar 15 minute.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.