Americanii de la City Of The Sun au cântat în premieră în...

Americanii de la City Of The Sun au cântat în premieră în ţara noastră la Timişoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-82063169">
Americanii de la City Of The Sun au susţinut un concert la Timişoara

Trupa americană City of the Sun a susţinut un concert în premieră naţională în România, la Timişoara, luni seara, trio-ul sofisticat care adună elemente din mai multe genuri muzicale reuşind să fie pe placul spectatorilor care au asistat la acest eveniment, La Căpiţe.

Încă din primele clipe ale concertului, cei trei muzicieni din formaţia care a luat naştere în anul 2011 în New York şi care a devenit cunoscută pentru jam session-urile cu public pe care le-a oferit pe stradă sau în staţii de metrou a reuşit să capteze atenţia publicului, amlgamul lor de muzici fiind primit cu aplauze binemeritate.

„Am început să cântăm pe stradă, cu instrumente acustice. Suntem influenţaţi de sunete latino şi gypsy, pe care le amestecăm cu folk şi post rock. Avem un sound isntrumental şi spontan, nu ne gândim să cântăm într-un fel anume, ne urcăm pe scenă şi îi dăm drumul… Nu prea ştim multe despre Europa de Est. Dar, în cele câteva zile de când suntem în această zonă am întâlnit oameni deschişi şi lumea ne-a primit călduros, peste tot. Muzica noastră este eclectică şi neobişnuită, iar show-urile noastre depind de starea noastră… şi de public. Nu avem playlist înainte de concert, ne bazăm pe energie. Transmitem emoţii şi vinb pozitiv şi credem noi că acestea sunt foarte importante şi mişcă publicul“, ne-au declarat membrii trupei. Printre melodiile interpretate de John Pita, Avi Snow şi Zach Para s-a regăsit şi o variantă inedită a hitului Young Folks de Peter Bjorn And John.

Concertul a fost organizat de Revolution Festival.

Foto: Petru Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.