PLAN ROȘU de intervenție activat după un grav accident ruter: doi morți...

PLAN ROȘU de intervenție activat după un grav accident ruter: doi morți și 10 răniți UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

Dimineață cruntă pentru mai multe persoane. În urmă cu mai bine de o oră s-a declanșat codul roșu, dup un incident rutier între localitățile arădene Curtici și Sântana, conform specialarad.ro.

În accident au fost implicate un autocar de la Transdara și un microbuz care transporta muncitori, de la firma KSS, bilanțul fiind doi morți și 10 răniți.


Impactul dintre cele două autoturisme s-a produs frontal, șoferii fiind încarcerați. Traficul a fost blocat în ambele sensuri.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Coform ultimelor informaţii în autocar se afla doar şoferul, care a suferit răni serioase, în timp ce îm microbuz erau 15 persoane. Două dintre ele şi-au pierdut viaţa, iar alte 9 au fost rănite, doi dintre ei având nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. S-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă şi spumă cu capacitate de descarcerare, patru autospeciale SMURD şi trei ambulanţe. La faţa locului au fost detaşaţi trei ofiţeri şi 12 subofiţeri, potrivit aradon.ro. Reprezentanţii IPJ Arad au transmis că accidentul a avut loc după ce şoferul microbuzului a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autocarul ce se deplasa regulamentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.