LUX Serviciul de Evidență a Populației Dumbrăvița, inaugurat cu pixuri de 700...

LUX Serviciul de Evidență a Populației Dumbrăvița, inaugurat cu pixuri de 700 de euro date cadou

0
DISTRIBUIȚI

Deschiderea Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița s-a făcut cu mare fast. După ce în presa locală a apărut un articol în care se arăta că primăria comunei situate la marginea Timișoarei a cumpărat pixuri de 700 de euro, administrația din Dumbrăvița a venit cu lămuriri prin intermediul unui comunicat de presă.

„Cu ocazia inaugurării Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița, s-au achiziționat: 1 set (stilou+pix) – marca Picasso în cuantum de 245 de lei – necesar completării și semnării documentelor de Stare civilă și Evidență a populației și 20 de pixuri personalizate cu denumirea SPCLEP Dumbrăvița, marca Heri Silver Effect 3102, în cuantum de 145 de lei/buc.


Pixurile au fost achiziționate pentru a se oferi oficialităților și invitaților prezenți la eveniment”, transmite primăria Dumbrăvița condusă de pesedistul Victor Malac. Chiar dacă suma cheltuită din bani publici se ridică la 700 de euro, bani dați pe pixuri… primăria Dumbrăvița este convinsă că totul a fost legal.

„Achiziția s-a realizat în baza prețului scăzut față de alte oferte ale aceleași mărci, existente pe SEAP și pe site-urile de profil”, mai transmit aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.