Primarul Robu, anunț de ultimă oră legat de pasajul Jiul. Ce trebuie...

Primarul Robu, anunț de ultimă oră legat de pasajul Jiul. Ce trebuie să știe șoferii pentru următoarele zile

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a postat, astăzi, un nou mesaj pe pagina sa de Facebook în care face câteva anunțuri legate de pasajul Jiul.


”Vom întrerupe complet circulația prin pasaj începând de mâine, 16.08.2017, ora 8.00, până în 10.09.2017, ora 8.00. Din imagini, puteți vedea deja pasajul la anvergura a 5 benzi. Evident, pe sensul dinspre Circumvalațiunii, o bandă va fi dedicată luării la dreapta, spre Gară, a doua luării la dreapta spre Gară sau deplasării înainte spre strada Jiul sau luării la stânga spre Piața Regina Maria, a treia deplasării înainte spre strada Jiul sau luării la stânga spre Piața Regina Maria, iar pe sensul dinspre Piața Regina Maria, ambele benzi sunt dedicate deplasării înainte înspre Gară sau luării la dreapta, spre Circumvalațiunii”, a anunțat primarul.

Nicolae Robu a explicat că este nevoie de această nouă întrerupere totală a traficului ca lucrările la pasajul Jiul să fie terminate până la sfârșitul lunii septembrie și, practic, totul să se încheie cu șase luni mai devreme decât era planificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.