Survolaj a revenit pe scenă după 10 ani de pauză „Acum cântăm...

Survolaj a revenit pe scenă după 10 ani de pauză „Acum cântăm mai mult power decât flower“

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Survolaj a revenit pe scenă după zece ani de pauză

Formaţia Survolaj a revenit pe scenă după zece ani de pauză, la sfârşitul săptămânii trecute, cu un concert care a avut loc în cadrul festivalului Muscel cLover Fest. Melomanii i-au primit cu braţele deschise pe muzicienii timişoreni, care au oferit un spectacol care a inclus şi câteva surprize.

„Am cântat împreună după zece ani de pauză.


Primul nostru concert a fost emoţionant. Am fost foarte plăcut suprinşi de afluenţa de public şi de dragostrea cu care ne-au întâmpinat la acest festival. Locul unde a avut loc festivalul este fabulos, e un fel de Gărâna. În ziua când am cântat noi au mai fost şi timişorenii de la Melting Dice şi o trupă din Constanţa, Cardinal, foarte faini“, ne-a declarat Daniel-Silvian Petre, solistul trupei.

Trupa a luat naştere în 1987, la ideea lui Daniel – Silvian Petre, pe atunci elev la Liceul de Filologie – Istorie (actulalul Colegiu Bănăţean) şi a devenit în scurt timp un reper în muzica rock autohtonă.

Următorul concert al trupei Survolaj va avea loc joi, 10 august, de la ora 21.30, în cadrul primei ediţii festivalului Artă’n Casă – Ciclova Socolari Potoc. Formaţia va susţine un recital şi în cadrul Câta Festival, care va avea loc la Şag, între 24 – 26 august.

„Am repetat aproximativ două luni pentru acest comeback. Avem şi piese noi, dar am încercat să luăm melodii de pe toate cele trei albume ale noastre. Le-am adaptat. Am scos o grămadă de chestii care nu ne-au plăcut, care nu-s valabile în anii noştri. Acum cântăm, mai mult power decât flower“, ne-a declarat solistul trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.