Cursuri suspendate în opt școli din Timiș, luni, din cauza furtunii UPDATE...

Cursuri suspendate în opt școli din Timiș, luni, din cauza furtunii UPDATE Mai multe probleme semnalate

0
DISTRIBUIȚI

Elevii care învață în opt unități de învățământ din județul Timiș nu vor merge luni la cursuri. Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, ne-a declarat că în opt școli cursurile au fost suspendate, după ce furtuna puternică a avariat acoperișurile clădirilor sau unitățile de învățământ au rămas fără curent electric.

Este vorba de trei unități de învățământ din Timișoara – Colegiul Tehnic de Vest, Liceul de Arte Plastice și Colegiul Economic, plus alte cinci școli din Jimbolia, Otelec, Beregsău, Charlottenburg și Iohanisfeld.

“În toate unitățile de învățământ unde sunt mari probleme am suspendat cursurile luni.


Au probleme cu cablurile de curent căzute, acoperișuri avariate, mai multe”, a precizat Aura Danielescu.

În această seară, și clădirea în care-și desfășoară activitatea Inspectoratul Școlar Timiș a rămas fără curent, în urma furtunii puternice.

UPDATE Reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș anunță că a crescut numărul unităților de învățământ unde cursurile vor fi suspendate luni. Concret, nu vor merge la ore elevii care învață la Liceul Teoretic Buziaș, Școala Gimnazială Banloc, Colegiul Tehnic de Vest, Liceul de Arte Plastice, Școala Gimnazială Cenei, Școala Charlottenburg și Colegiul Economic. De asemenea, la Școala Gimnazială Jimbolia cursurile au fost anulate parțial.

Totodată, au solicitat suspendarea cursurilor școala și grădinița Iohanisfeld, unde sunt țigle sparte și nu este curent, școala Izvin – acoperiș afectat, Liceul Recaș – țigle căzute și desprinse, cabluri căzute în curte, școala Giera – unde există risc să cadă țigle și nu are curent și apă, școala și grădinița Beregsău Mare, școala Obradovici și Grădinița PP Ghiroda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.