Primarul Robu, anunț important cu privire la finalizarea lucrărilor la pasajele Jiul...

Primarul Robu, anunț important cu privire la finalizarea lucrărilor la pasajele Jiul și Popa Șapcă. Ce mai trebuie făcut

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu este optimist și crede că sunt mari șanse ca lucrările la pasajele Jiul și Popa Șapcă să se finalizeze cât de curând. Potrivit primarului Timișoarei, în data de 11 septembrie, când începe școala, în mod sigur se va circula pe câte o bandă pe fiecare sens prin pasajul Jiul, iar pe toate cele cinci benzi, de la sfârșitul acestei luni.

“Săptămâna aceasta s-a turnat beton pe banda numărul doi, la pasajul Jiul.


În 11 septembrie dăm în folosință două benzi la pasajul Jiul. Acum pot spune fără nicio grijă că în 11 septembrie, când vor începe școlile, prin pasajul Jiul se va putea circula pe câte o bandă pe sens. Benzile patru și cinci sunt în lucru în perioada imediat următoare, astfel încât la sfârșitul lunii septembrie, toate cele cinci benzi ale pasajului Jiul să poată fi date în folosință. Vom da în folosință pasajul Jiul până la sfârșitul lunii septembrie, sunt toate premizele să se întâmple”, a explicat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, după ce traficul auto va fi reluat prin pasajul Jiul, vor mai rămâne finisaje de făcut la trotuar și pista de biciclete, dar pe parcursul lunii octombrie vor fi finalizate și acestea.

În ceea ce privește lucrările la pasajul Popa Șapcă, Nicolae Robu spune că se lucrează la rețelele de utilități și că mai este de lucru la sistemul de eliminare a apei din pasaj.

“Se lucrează și pe B-dul Antenei și pe str. Popa Șapcă, se merge pe fronturi foarte largi astfel încât și pasajul Popa Șapcă să fie finalizat în integralitatea lui în luna noiembrie”, a precizat primarul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.