Demonstrații de dans, târg de sănătate și teatru de păpuși, în weekend,...

Demonstrații de dans, târg de sănătate și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Mall (P)

0
DISTRIBUIȚI

La Iulius Mall Timişoara, finalul de săptămână înseamnă cumpărături la magazinele preferate, relaxare împreună cu prietenii, dar şi evenimente care vor înfrumuseţa timpul liber.

Vineri, 6 octombrie 2017, în zona magazinului Intersport din Iulius Mall va avea loc o nouă demonstraţie de dans, oferită de Clubul Magnum Team şi de White Steps Crew.


Evenimentul face parte din cadrul „Timişoara international Dance Festival 2017” şi va explora latura urbană a dansului. Astfel, clienţii Iulius Mall vor avea ocazia să asiste la o veritabilă competiţie, de tip unu la unu, între dansatori de hip hop. Nu doar adulţii se vor întrece în mişcări pe ringul de dans, ci şi copiii cu vârsta de până în 14 ani vor avea propria categorie de concurs.

Începând de vineri şi până duminică, clienţii vor descoperi la parterul Iulius Mall o varietate de produse naturiste, dar şi bijuterii sau accesorii care au beneficii asupra sănătăţii. Expozanţii au pregătit o gamă completă de produse naturale, de la ceaiuri, seminţe şi condimente, până la miere şi ciocolată de casă. Nu vor lipsi bijuteriile antialergice, cele din piele eco, fildeș sau din pietre semipreţioase. În plus, cei interesaţi vor avea la dispoziţie şi cosmetice naturale, creme, săpunuri naturale, uleiuri esenţiale, suplimente alimentare sau produse din argilă.

Mult aşteptata întâlnire a celor mici cu lumea marionetelor continuă şi duminica aceasta. De la ora 12.00, în food court, copiii sunt invitaţi să intre în lumea Scufiţei Roşii, cu ocazia unei noi reprezentaţii de teatru de păpuşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.