Primarul Robu dezvoltă teoria conspirației din jurul polivalentei de la Giroc. Ce...

Primarul Robu dezvoltă teoria conspirației din jurul polivalentei de la Giroc. Ce planuri noi anunță

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei Nicolae Robu anunță planuri noi pentru investiții sportive în oraș, după ce acum aproape doi ani, edilul-șef prezenta un proiect pentru construcția unui campus sportiv în zona Stadionului „Dan Păltinișanu”. Acesta afirmă că Timișoara are spațiu la dispoziție pentru realizarea unui campus sportiv, în zona de nord a orașului, readucând în discuție faptul că motivul pentru care PSD propune construcția sălii polivalente în comuna Giroc nu este tocmai nevinovat.

„ Timișoara poate dezvolta, spre exemplu, și un campus sportiv în partea de nord a orașului. Cel din sud este cum este și va putea fi modernizat, va putea fi extins, avem acolo foarte mult teren, șapte parcele unde se mai pot face foarte multe lucruri, dar avem 93 de hectare pe Calea Torontalului, acolo unde la un moment dat s-a avut în vedere să se facă parc tehnologic, spital regional.


De ce nu am face acolo un ansamblu nou stadion- noua sală polivalentă după modelul de la Cluj? Putem să le facem pe amândouă acolo, să nu demolăm „Dan Păltinișanu”. (…) Zona este cu toate avantajele celeilalte, mijloace de transport în comun nu avem acum, dar le introducem pentru că dumneavoastră ați văzut ce dezvoltări au loc în zonă. Sunt multe blocuri construite acolo, foarte înalte, multă lume va ajunge să trăiască acolo și alături pe stânga este acea mare investiție Vox Technolgy. Acolo va trebui să introducem mijloace de transpot în comun”, a declarat primarul.

Edilul nu s-a abţinut de la a readuce în discuție teoria conspiraţiei pe tema locaţiei propuse de PSD pentru construcţia sălii polivalente. „Drept urmare, costurile pentru stadion sunt mult mai mici. Te duci în Giroc, faci o mulțime de cheltuieli. De ce? Ca să dai o valoare mai mare terenurilor private din zonă? Eu sunt convins că ăsta este un subiect care nu poate lăsa indiferente anumite instituții ale statului român și unii se joacă cu focul. Cum să vii tu și să iei un obiectiv care în mod normal trebuie să fie al acestui oraș capitală de regiune, nu numai al județului Timiș, să vii să îl duci afară când tu ai posibilități? De ce nu ne-a întrebat nimeni: mai aveți alte terenuri în Timișoara? Sigur, mai avem în Dâmbovița. Sunt terenuri ale statului român care pot fi folosite, în Calea Lipovei. Eu nu mă las cu acest obiectiv. Sala polivalentă trebuie să fie în Timișoara”, a insistat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.