Amenzi usturătoare pentru cei care lasă deșeuri în stradă

Amenzi usturătoare pentru cei care lasă deșeuri în stradă

0
DISTRIBUIȚI

Zeci de zone din Timișoara sunt încă pline de deșeuri abandonate pe domeniul public în așteptarea mașinilor RETIM care ar trebui să le ridice. Curățenia de toamnă s-a încheiat însă, astfel că cei care locuiesc în zonele în care sunt abandonate aceste deșeuri riscă amenzi usturătoare.

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția că în aceste zile s-a încheiat acțiunea desfășurată de societatea de salubrizare Retim SA denumită curăţenia generală de toamnă, începută la data de 23 octombrie 2017.


După finalizarea campaniei, societatea de salubrizare a predat zonele igienizate pe bază de proces-verbal către inspectorii din cadrul Biroului Salubrizare al Primăriei Municipiului Timișoara, iar în această perioadă, pe parcursul acestei săptămâni mai sunt efectuate activități de rectificare, mai exact de salubrizare a zonelor în care nu s-a ajuns pentru efectuarea salubrizării rampelor de deșeuri formate cu ocazia curățeniei de toamnă. Atenționăm astfel că după această perioadă, polițiștii locali vor aplica în continuare sancțiuni persoanelor care depozitează deșeuri pe domeniul public, amenzile ajungând până la 2.500 lei conform Legii 211/2011. De asemenea, vor fi din nou montate camere video în locațiile în care se semnalează cel mai frecvent formarea de rampe clandestine de deșeuri pentru depistarea celor care aruncă gunoaie pe străzile orașului”, transmite Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.