Deputatul Pavel Popescu: România, o „țară de care politicienii și-au bătut joc...

Deputatul Pavel Popescu: România, o „țară de care politicienii și-au bătut joc în ultimii 28 de ani, au violat-o”

0
DISTRIBUIȚI

Aflat la primul mandat în Parlamentul României, Pavel Popescu, reprezentant al filialei PNL Timiș, a fost în această seară în premieră la emisiunea PRESSALERT LIVE, unde a vorbit de activitatea sa ca deputat. Cel mai tânăr parlamentar reprezentant al timișenilor a spus că a avut un șoc la reîntoarcerea din Norvegia.

„Am ajuns în politică pentru capitalul de imagine pe care-l aveam după evenimentul de la Colectiv. Partidul mi-a făcut invitația spre a candida. Când m-am întors aici am avut parte de un șoc. După 5-6 ani petrecuți întro țară civilizată, aici m-am izbit de realitățile pe care le știam”, și-a început discursul Pavel Popescu.

Deputatului PNL de Timiș nu i-a fost foarte greu să facă o scurtă descriere a ceea ce reprezintă România în momentul de față, mai ales că are comparația și țărilor nordice, după anii petrecuți în Norvegia. „România este un punct extrem de fierbinte pe harta geopolitică a României. E o țară de care politicienii și-au bătut joc în ultimii 28 de ani, au violat-o! Au vitregit-o de tot ce avea mai frumos și au izgonit cetățenii în afara granițelor”, a fost de părere Pavel Popescu.


Tânărul deputat vede însă și cealaltă parte a monedei: „România este o țară cu potențial fantastic, incluzând și scenariul în care românii s-ar întoarce în sânul țării. Încă mai avem resurse, trebuie să avem și o strategie”.

Pavel Popescu crede că există o vină colectivă pentru ceea ce s-a ajuns în momentul actual. „Mă refer la toți politicienii că au contribuit la violarea României. Este realitatea pe care ți-o asumi atunci când intri în politică. Politicienii nu mai au credibilitate din cauza violului comis în timp”, a specificat deputatul PNL. Activ în viața Parlamentului României, Pavel Popescu crede că lipsa crasă de competență există pretutindeni. „Este o tragedie a acestei țări. În Parlament este o lipsă de competență crasă. În toată clasa politică din România este lipsă de competență crasă. Este o mare problemă”, a exclamant invitatul PRESSALERT LIVE.

Deputatul PNL Timiș crede că trebuie să existe un consens între cei care sunt desemnați să reprezinte poporul în Parlamentul României și că astfel s-ar putea salva țara. „Soluția este consensul în primul rând la nivel politic. O strategie de țară, un consens național pe ideea unei strategii naționale. PSD trebuie să-și regăsească valorile social-democrate. România, în opinia mea, nu are nicio șansă, decât prin reforma reală a PSD. Indiferent că va scăpa sau nu de Dragnea, trebuie să se reformeze. Este treaba noastră, a tuturor, treaba votanților PSD să acționeze”, a fost de părere Pavel Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.