Persoană carbonizată în propria locuință în urma unui incendiu FOTO

Persoană carbonizată în propria locuință în urma unui incendiu FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2063567141">

Pompierii din județul Caraș-Severin solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă au avut parte, astăzi, de o imagine șocantă. În bucătăria locuinței, salvatorii au găsit trupul carbonizat al unei persoane.

Potrivit reprezentanților ISU Caraș-Severin, trei echipaje s-au deplasat de urgență în cartierul Doman, din Reșița, după ce printr-un apel la 112 a fost anunțată producerea unui incendiu la o gospodărie.

“Apelantul care a observat și anunțat incendiul preciza că în gospodăria respectivă ar locui o persoană cu probleme medicale și că bănuiește că aceasta s-ar afla încă în casă. În momentul ajungerii la fața locului, s-a constatat că tavanul și o parte din acoperișul gospodăriei erau deja prăbușite, iar incendiul se manifesta la ce a mai rămas din acoperiș. În urma recunoașterii efectuate, s-a observat că bucătăria, holul și două camere au fost puternic afectate de incendiu, iar în una dintre încăperi (bucătărie) se afla trupul carbonizat al unei persoane”, transmite ISU Caraș-Severin.

Din primele informații, se pare că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut dintr-o sobă.

“Pentru evitarea pierderii vieților omenești și producerii pagubelor materiale facem din nou apel către cetățeni să-și ia toate măsurile necesare pentru prevenirea incendiilor atunci când utilizeză sisteme de încălzire și aparate de gătit, în funcție de specificațiile tehnice ale acestora”, comunică reprezentanții ISU Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.