Un mort și șase răniți în urma unui accident grav provocat de...

Un mort și șase răniți în urma unui accident grav provocat de un tânăr băut pe un drum din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Un accident cumplit de circulație a avut loc pe un drum național din județul Hunedoara, în această noapte. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, iar alte șase persoane au fost rănite, dintre care trei grav, după ce șoferul unui autoturism a condus băut.

Accidentul rutier s-a produs pe drumul național 66, pe raza localității Bănița, din județul Hunedoara.

Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, ne-a declarat că un tânăr de 24 de ani, aflat la volanul unei mașini care circula din direcția Petroșani spre Hațeg, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a derapat.

Mașina a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din orașul Lupeni.


În urma impactului, o persoană aflată în mașina care a produs accidentul rutier a murit, iar alte șase au fost rănite, dintre care trei au fost transportate la spital în stare gravă.

“În urma evenimentului, a rezultat decesul unui tânăr de 22 de ani, din Petroșani, pasager în autoturismul care a produs evenimentul rutier, rănirea gravă a doi pasageri din autoturismul care a produs evenimentul rutier și a unui pasager din autoturismul care circula regulamentar, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto care a produs evenimentul rutier, a unui pasager din autoturismul condus de acesta și a unui pasager din autoturismul care circula regulamentar”, a afirmat Bogdan Nițu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, șoferul care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o concentrație de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii din Hunedoara au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.