Anunț important din partea Casei de Sănătate Timiș. Ce se întâmplă în...

Anunț important din partea Casei de Sănătate Timiș. Ce se întâmplă în primele trei luni din 2018

0
DISTRIBUIȚI

cjas timis

Anunț important făcut de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș, astăzi. Potrivit reprezentanților instituției, acordarea de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale se va face, în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2018, în baza actelor adiționale la contractele încheiate în anul 2017.


Astfel, furnizorii de servicii medicale sunt așteptați să încheie astfel de acte adiționale până la data de 29 decembrie.

„Până la data de 29.12.2017, CJAS Timiș încheie pentru lunile ianuarie – martie 2018 acte adiționale la contractele derulate de aceasta în anul 2017 pentru furnizarea de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, în vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale, cu îndeplinirea de către furnizori a tuturor condițiilor privind relațiile contractuale dintre CJAS Timiș și aceștia. Condițiile acordării asistenței medicale în baza actelor adiționale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare cu modificările și completările ulterioare”, anunță Casa de Sănătate Timiș.

Reprezentanții instituției dau asigurări că toate persoanele vor beneficia de asistență medicală necesară fără întrerupere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.