Scene de groază în Timiș: o tânără de 17 ani, răpită din...

Scene de groază în Timiș: o tânără de 17 ani, răpită din greșeală cu BMW-ul tatălui său. Cum a fost prins făptașul

0
DISTRIBUIȚI

Scene de groază pentru o minoră, întrun oraş din judeţul Timiş. O tânără în vârstă de 17 ani a fost răpită de un bărbat cu probleme psihice, după ce acesta a furat maşina în care se afla victima. 

Incidentul a avut loc astăzi, în Sânnicolau Mare. Un autoturism marca BMW se afla pe podeţul din fața unei case, cu motorul pornit, iar în mașină se afla o tânără de 17 ani, care-și aștepta tatăl să iasă din casă.


Dintr-o dată, s-a trezit cu un bărbat care s-a urcat la volan şi a demarat în trombă, având impresia că în maşină se afla doar el. Tânăra şi-a sunat imediat părinţii, care au alertat 112, iar în scurt timp poliţiştii din Sânnicolau Mare au plecat în urmărirea autovehiculului furat, pe care l-au găsit înt-o parcare de lângă blocuri. Bărbatul, cu probleme psihice, în vârstă de 43 de ani, se afla tot acolo, atât de speriat încât nu putea scoate o vorbă. 

După ce a fost prins, infractorul a fost dus la secţia de poliţie în cătuşe, unde a fost audiat. Acesta va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili starea sa mintală şi urmează să fie internat la Spitalul de Psihiatrie din Jebel. Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă.

Foto: Gabriel Brezeanu (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.