Zeci de mămici din Timișoara organizează un târg caritabil de Crăciun. Cum...

Zeci de mămici din Timișoara organizează un târg caritabil de Crăciun. Cum poți face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

Aproximativ 40 de mămici din Timișoara, membre ale unui grup creat pe Facebook, și-au unit forțele pentru a face o faptă bună de sărbători. Astfel, “Mămici Mai Tari ca Google”, un grup care numără peste 25.000 de membre, organizează un târg de Crăciun, unde majoritatea produselor prezentate sunt realizate handmade.

Evenimentul are loc în data de 17 decembrie, între orele 11.00 – 19.00, la Casa Tineretului, intrarea fiind liberă.


Timișorenii care vor trece pragul târgului pot achiziționa cadouri inedite de Crăciun, de la ornamente de sezon, la bijuterii, jucării, produse cosmetice, articole de îmbrăcăminte, produse dedicate unui stil de viaţă sănătos sau dulciuri handmade.

”Sunt Alice, mămică specială, de fetiţă de 7 ani şi mai specială. La târg voi comercializa produse homemade, dulceţuri speciale şi biscuiţi de casă, turtă dulce. Şi, toate acestea pentru suplimentarea fondului de terapii a Brianei”, povestește Alice, una dintre mămicile prezente la târgul caritabil.

Potrivit organizatorilor, atât expozantele, cât și vizitatorii vor avea posibilitatea să doneze o sumă de bani pentru cazurile sociale susţinute de grupul “Mămici Mai Tari ca Google”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.