Cea mai lungă cursă de alergare non-stop din România, de 72 de...

Cea mai lungă cursă de alergare non-stop din România, de 72 de ore, organizată la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

La Timișoara va fi organizată, în acest an, cea mai lungă cursă de alergare non-stop din țară. Este vorba de concursul internațional de ultra-alergare S24H, care va avea loc în perioada 20-23 septembrie, la care cei interesați se pot înscrie începând de astăzi.

Competiția îi provoacă pe cei mai rezistenți atleți din România și din străinătate să-și depășească limitele în cadrul a șase probe de alergare de anduranță, cu durate între șase și 72 de ore.

Anul acesta, cursa S24H vine cu două noutăți.


Cea mai lungă probă de alergare din România creşte de la 48 la 72 de ore, din dorința organizatorilor de a oferi o experiență specială alergătorilor pasionați de ultramaraton. În plus, organizatorii au introdus pentru prima dată în cadrul concursului și proba Individual șase ore, pentru atleții care fac primii pași în domeniul ultra-alergării.

Astfel, sportivii au de ales dintre șase probe: Individual 6 ore, Individual 12 ore, Individual 24 ore, Individual 48 de ore, Individual 72 ore şi Ştafetă 12 ore. Concursul se adresează alergătorilor profesioniști sau amatori cu un nivel ridicat de antrenament, pregătiți să facă față efortului fizic pe durate lungi de timp. Atleții se pot înscrie folosind formularul de pe site-ul competiției: www.s24h.ro.

Aflat la a treia ediție, evenimentul de ultra-alergare S24H se va desfășura în Parcul Copiilor din Timişoara, pe un traseu format dintr-o buclă cu lungimea de 1236 m, ce va fi parcursă de mai multe ori de către sportivi în cadrul competiției.

La ediția 2017 a S24H și-au testat rezistența 106 alergători din România, El Salvador, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Serbia, Statele Unite ale Americii și Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.