Grup pe Facebook inițiat de un parlamentar de Timiș: ”Olguța mi-a scăzut...

Grup pe Facebook inițiat de un parlamentar de Timiș: ”Olguța mi-a scăzut salariul”. Ce îi invită să facă pe angajații din România

0
DISTRIBUIȚI

„Olguţa mi-a scăzut salariul” – este deviza sub care angajaţii din România sunt invitaţi de un parlamentar de Timiş să îşi posteze fluturaşii de salariu tocmai pe Facebook.


Deputatul PNL Timiş Marilen Pirtea a creat o pagină de Facebook pe care îi invită pe toţi cei care au salarii mai mici de la 1 ianuarie 2018, după trecerea contribuţiilor sociale în sarcina angajaţilor, să posteze imagini cu fluturaşii de salariu.

„Minciunile pesediștilor au picioare scurte. Luna aceasta, românii vor simți în propriile buzunare incompetența PSD, în urma intrării în vigoare a Legii salarizării și a „revoluției fiscale“ privind mutarea contribuțiilor. Cât de curând, aceștia își vor cunoaște salariile ciopârțite de ministrul Olguța Vasilescu, cu susținerea deplină a mărețului partid. Pentru a arăta întregii țări cum i-au lăsat pe români cu salariile tăiate, în ciuda sutelor de promisiuni că nu vor exista scăderi salariale, am inițiat un grup public de Facebook, unde vă invit să vă postați fluturașii de salariu din decembrie 2017 și ianuarie 2018”, a scris Pirtea pe Facebook. Grupul creat de deputatul PNL Timiş poate fi consultat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.