Primarul Robu, un nou videoclip muzical pe Facebook. Despre ce cântă

Primarul Robu, un nou videoclip muzical pe Facebook. Despre ce cântă

0
DISTRIBUIȚI

Cunoscut ca un împătimit al cântatului la chitară, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook un nou videoclip în care interpretează o piesă muzica creaţie proprie. Filmarea a fost postată de edil vineri seara pe reţeaua de socializare şi a stâns aproape 500 de like-uri până dimineaţa.

„Dragi prieteni. Așa cum v-am spus de nenumărate ori și cum, cei ce mă cunoașteți din interacțiune directă știți prea bine, eu sunt un om ultrapașnic și ultratolerant. În același timp, însă, sunt un om care nu-și lasă demnitatea călcată în picioare de nimeni și pentru nimic! Sunt zilnic atras în diverse bătălii și… trebuie să le duc. Bătălii pentru binele public, bătălii pentru onoare, pentru demnitate, pentru dreptate și adevăr. Mi-ar plăcea să nu se întâmple așa, mi-ar plăcea să fiu lăsat să-mi folosesc capacitățile 100% în munca la care m-am angajat pentru binele public. În munca “ce răsplată-n ea-și găsește”, cum spune foarte frumos Alexandru Vlahuță în poezia “Sfântă muncă”. Ascultați, mai jos, compoziția mea muzicală pe superbele versuri ale acestei poezii”, a scris Robu, încheind cu deja tradiționalul „Dacă vă place melodia, dați Like; Dacă nu vă place, postați textul “Dislike”; Dați, oricum, Share”.

Mai jos puteţi urmări videoclipul postat de edil.

DRAGI PRIETENI, Așa cum v-am spus de nenumărate ori și cum, cei ce mă cunoașteți din interacțiune directă știți prea bine, eu sunt un om ultrapașnic și ultratolerant.


În același timp, însă, sunt un om care nu-și lasă demnitatea călcată în picioare de nimeni și pentru nimic! Sunt zilnic atras în diverse bătălii și… trebuie să le duc. Bătălii pentru binele public, bătălii pentru onoare, pentru demnitate, pentru dreptate și adevăr. Mi-ar plăcea să nu se întâmple așa, mi-ar plăcea să fiu lăsat să-mi folosesc capacitățile 100% în munca la care m-am angajat pentru binele public. În munca “ce răsplată-n ea-și găsește”, cum spune foarte frumos Alexandru Vlahuță în poezia “Sfântă muncă”. Ascultați, mai jos, compoziția mea muzicală pe superbele versuri ale acestei poezii.Dacă vă place melodia, dați LikeDacă nu vă place, postați textul “Dislike”Dați, oricum, Share

Posted by Nicolae Robu on 16 Februarie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.