Timişorenii strâng bani pentru susţinerea educaţiei copiilor din familii în dificultate

Timişorenii strâng bani pentru susţinerea educaţiei copiilor din familii în dificultate

0
DISTRIBUIȚI

După doar șapte seri de quiz organizate în municipiul Timișoara, evenimentele caritabile pentru Societatea de Caritate Blythswood, Filiala Banat, au strâns, în total, peste 10.000 lei. Fondurile acoperă costurile operaționale ale programelor de prevenire a abandonului școlar și a separării copilului de familie.

Cea mai recentă ediție a evenimentului a avut loc la începutul acestei săptămâni și a strâns o sumă de 1.650 lei.


Fiind încă sezonul de Sfântul Valentin și Dragobete, întrebările de data aceasta au avut ca tematică – dragostea. Primul Charity Quiz Night pentru Blythswood Banat a avut loc în octombrie 2017. Asociația dorește să organizeze evenimentul cel puțin o dată la două săptămâni. Participanții se înscriu online, formează echipe de 2-6 membri, donează la intrare 20 lei de persoană și în timpul serii mai au ocazia să cumpere bilete la o tombolă. Cei care câștigă locurile I, II și III la quiz primesc premii de echipă, iar cei care câștigă la tombolă primesc premii individuale. Printre premiile de quiz și tombolă se numără vouchere cadou, meniuri la restaurant, bilete la diverse evenimente, sau alte bunuri din partea sponsorilor.

Donația de 20 lei a unui participant este echivalentul a două mese calde pe zi pentru un beneficiar al serviciilor Blythswood Banat, care coordonează două centre de zi pentru copii în orașul Jimbolia, la 45 km de Timișoara, unde există o rată ridicată a abandonului școlar în rândul copiilor din familii cu venit redus. Serviciile oferite acoperă toate nevoile fizice, sociale, educaționale și psihologice ale fiecărui copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.