UVT Agroland a început cu o înfrângere play-off-ul Diviziei A1. Timișorencele au...

UVT Agroland a început cu o înfrângere play-off-ul Diviziei A1. Timișorencele au câștigat un set pe terenul campioanei

0
DISTRIBUIȚI

UVT Agroland Timișoara a pierdut primul joc disputat în play-off-ul primei divizii. Elevele lui Bogdan Paul au fost învinse cu 3-1, în deplasare, de campioana Volei Alba Blaj. Jocul s-a disputat la doar șase zile de la eșecul de acasă, fără set câștigat, în fața ardelencelor.

”Agro” a pierdut primul set cu 25-20 deși a recuperat multe puncte pe parcurs. Setul 2 a fost adjudecat de trupa din Blaj, mai clar, cu 25-15. Setul al treilea a fost și cel mai disputat.


Timișorencele au reușit să reducă din diferență după o luptă aprigă la fileu. Pîrv a punctat pentru 27-25. În fine, al patrulea set s-a încheiat cu 25-7, pe final Paul apelând și la jucătoare mai tinere.

”Îmi pare rău că nu avem momente mai lungi în care jucăm foarte bine, mai ales în fața echipelor mai puternice. Lăsând la o parte aspectele tehnico-tactice, mă bucur că am avut atitudine în foarte multe momente, am reușit să depășim anumite situații grele. Pe de altă parte, e dureros să faci într-un set mai puțin de 10 puncte, nu este normal la nivelul acesta. Probabil mai durează puțin până ne maturizăm, dar trebuie să facem cât mai repede acest lucru”, a declarat Bogdan Paul, antrenorul lui UVT Agroland.

Agroland, echipa de start: Roxana Bacșiș – 14 puncte (1 blocaj), Diana Balintoni – 2 ași, Andrea Lakovic – 10 puncte (3 blocaje), Andreea Petra – 6 puncte (2 ași, 2 blocaje), Daniela Lupescu – 6 puncte (1 blocaj), Ariana Pîrv – 4 puncte (1 as) și Mihaela Ozun – libero. Au mai intrat: Diana Cărbuneanu – 6 puncte (2 ași), Larisa Vasilică, Marisa Radu – 1 as, Petruța Orlandea și Daria Popa Calotă – 1 punct.

Următorul joc în play-off al lui UVT Agroland va fi pe 10 martie, pe teren propriu, în compania Științei Bacău. Timișorencele ocupă în continuare locul 5, cu 35 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.