Dispariție misterioasă a unei adolescente, la Timișoara UPDATE Unde a fost găsită...

Dispariție misterioasă a unei adolescente, la Timișoara UPDATE Unde a fost găsită fata

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au început căutările pentru a găsi o minoră de 14 ani dispărută din Timișoara.

„La data de 3 martie a.c., în jurul orei 8.00, Cicoare Nicoleta Larisa Claudia ar fi plecat de la locuința de pe splaiul Nicolae Titulescu – cladire dezafectată lângă rambleul de linii ferate, din vecinătatea numarului 38, fără a reveni la domiciliu, unde locuieşte fără forme legale”, spune comunicatul IPJ Timiș. Conform opiniatimisoarei.ro, tânăra a plecat la o familie din vecini pentru a-și încărca telefonul mobil, iar familia a intrat în panică după ce tânăra nu s-a mai întros acasă, dar nu a ajuns nici la vecini.

Fata are 1,75 metri înălțime, o greutate de 60 de kilograme, păr șaten drept şi des, ochi căprui, faţă ovală, fără semne particulare sau tatuaje și ten deschis la culoare.


La data dispariţiei, minora purta o jachetă de culoare albastru închis tip fâş, bustieră de culoare neagră cu inscripţia „Adidas”, pantaloni de trening din bumbac de culoare gri şi o pereche de adidaşi imitaţie de piele de culoare neagră.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Surse judiciare au declarat pentru adevarul.ro că fata a fost găsită, luni, teafără, în satul Izvorul Rece, comuna Stoileşti, judeţul Vâlcea, Potrivit sursei citate, fata, imediat după ce a plecat de acasă, a fost luată de iubitul ei, cu 11 ani mai mare, şi dusă în satul din Vâlcea. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili condiţiile exacte în care a dispărut minora.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.