Un student a aruncat în Bega 26 de ghivece cu flori

Un student a aruncat în Bega 26 de ghivece cu flori

1
DISTRIBUIȚI

Montate de administraţia Robu pe Podul Michelangelo pentru a înfrumuseţa zona, ghivecele cu flori par să deranjeze o mulţime de trecători. În ultimii ani, zeci de persoane au fost amendate de Poliţia Locală pentru că au aruncat ghivecele în Bega sau le-au spart. Pe listă se află şi mulţi cetăţeni străini, care în trecerea lor prin capitala Banatului s-au gândit să distrugă puţin din patrimoniul oraşului. Recordul la distrugeri a fost stabilit însă aseară de un tânăr care a aruncat în Bega nu mai puţin de 26 de ghivece cu flori!

„Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 04.15, au surprins un tânăr care arunca ghivecele cu flori de pe Podul Michelangelo în apa Canalului Bega.


În urma legitimării s-a stabilit că acesta se numește C.M.G., are 23 de ani și este din Vulcan, județul Hunedoara, student în anul III la Universitatea Tibiscus. Cel în cauză a distrus nu mai puțin de 26 de ghivece ornamentale, motivând că un prieten de-al său i-a spus că dacă le aruncă va avea noroc”, se arată în comunicatul Poliției Locale. Tânărul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. De-a lungul timpului, zeci de persoane au fost surprinse deteriorând ghivecele ornamentale amplasate pe Podul Michelangelo, atât români, cât și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni sau austrieci.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.