Percheziţii în Timişoara şi Lugoj la persoane bănuite de fals în înscrisuri,...

Percheziţii în Timişoara şi Lugoj la persoane bănuite de fals în înscrisuri, fals şi uz de fals sub semnătură privată

0
DISTRIBUIȚI

Patru societăţi comerciale din Timişoara şi Lugoj au fost percheziţionate astăzi de oamenii legii. Persoanele vizate sunt bănuite de fals în înscrisuri, instigare la săvârşirea infracţiunii de fals şi uz de fals sub semnătură privată.

Reprezentanţii unei societăţi comerciale care desfăşoară acţiuni în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă sunt bănuiţi că în schimbul unor sume de bani au intermediat obţinerea de fişe de aptitudine a muncii şi buletine de analize medicale, fără ca activităţile să aibă loc în realitate.


Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Timiş împreună cu cei din Lugoj au confiscat mai multe dosare şi acte care să probeze activitatea infracţională a bănuiţilor, care au vârste între 27 şi 45 de ani.

Dosarul penal se află în instrumentarea IPJ Timiş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj efectuându-se acm cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri, instigare la săvârşirea infracţiunii de fals şi uz de fals sub semnătură privată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.